Loading...
Willow Media

Willow Media

Van eenvoudige tools tot complexe webapplicaties, gekoppeld aan interne processen. Software ontwikkeling met de modernste omgevingen, waarbij de wensen vertaald worden naar simpele oplossingen.
 • Software ontwikkeling

  Ondanks dat de taal waarin de software geschreven wordt, niet de belangrijkste keuze is, verkiest Willow Media voornamelijk C# en het Dotnet Core framework. Deze moderne taal is niet alleen toekomst bestendig, maar inmiddels ook platform onafhankelijk. Dit is een belangrijk speerpunt voor alle ontwikkelingen van Willow Media.

  Met deze keuze wordt dan ook software geschreven die toekomst bestendig is door constante refactoring en het laten aansluiten bij de nieuwste versies van de programmeertaal. Via unit tests en het clean coding wordt getracht de software altijd beheersbaar en correct te houden tijdens het ontwikkelen.

 • Code reviews

  Via code reviews biedt Willow Media zich aan om mee te kijken met de geproduceerde code. Het kan hierbij om bug tracking gaan, veiligheidsaudits, maar ook om simpelweg te adviseren hoe de kwaliteit gewaarborgd kan worden.

  "Twee zien meer dan een". In het heetst van de strijd, vooral onder tijdsdruk, wordt de focus op kwalitatieve code uit het oog verloren. Hiervoor kunnen code reviews een extra vangnet bieden.

 • Media & design

  Het presenteren van informatie staat of valt met het visuele aspect. Willow Media voorziet, vaak ook in samenwerking met andere partijen, voor het passende visuele aspect. Van de juiste foto op de juiste plek, tot het verzorgen van live streams om een nieuw product te presenteren.